Over ons

In het kort

Over Altijd Handig AAnhangwagens

Altijd Handig is ooit opgericht als een klusbedrijf in 2000 door Rob van Deursen. Rob heeft weg en waterbouw gestudeerd aan de MTS en heeft hier ook vele jaren met plezier bij verschillende bedrijven gewerkt. Rob stond toen al bekend als een handiger klusser. Steeds vaker en vaker vroegen bekenden en vreemden of hij klusje bij hen kon doen. Hierdoor werden zijn zaterdagen en de avonden ook steeds vaker een extra werkdag. Uiteindelijk maakte hij het besluit dit voltijd te doen en het klusjesbedrijf “Altijd Handig” was geboren.

Bij een klusje bij een bedrijf in Oestgeest in 2001 kwam hij in contact met Anthon Schalkers. Anthon Schalkers had een bedrijf in Aanhangwagens. Deze beviel de werkwijze van Rob zeer, waardoor hij op een gegeven moment 3 dagen in de week voor hem werkte. Rob deed niet meer alleen klusje binnen het bedrijf, maar repareerde en onderhield ook de aanhangwagens. Anthon moest helaas noodgedwongen met zijn bedrijf stoppen. Rob heeft toen de stoute schoenen aangedaan en het klantenbestand van Anthon overgenomen. Hij heeft toen het bedrijf naar Wassenaar op het bedrijventerrein Maaldrift verhuisd, waar het nu sinds 2008 gevestigd is.

Ondertussen heeft Rob sinds Anthon het dienstenpallet tamelijk uitgebreid. Naast de gewone onderhoud en reparaties doet Rob ook waar hij “handig” in is. Dat is het leveren van veel maatwerk en customizing aan aanhangwagens. Klanten kunnen met hun problemen en ideeën naar Rob komen. Er wordt dan net zolang naar een oplossing gezocht totdat de klant tevreden is.

Daar staat Rob en zijn team ook voor, kwaliteit en service.

De Wassenaarse Krant - Week ??, 2020

Altijd handig aanhangwagens: Voor reparaties en meer

Op het industrieterrein van Maaldrift zijn tal van bedrijven, waarvan je niet weet dat ze er zijn, maar goed van pas kunnen komen. Zo ook ‘Altijd handig aanhangwagens’. Eigenaar Rob … werkt met zijn team in een waar paradijs voor wie van knutselen, lassen en oplossingen bedenken houdt.

Je stapt binnen in een enorme garage waar verschillende aanhangwagens op hun beurt wachten om opgeknapt te worden maar het gaat verder dan dat: “We repareren alles wat direct met de aanhangwagen te maken heeft. We verzorgen bijvoorbeeld ook trekhaken.” En geen aanhangwagen blijkt te gek. “Tot 3,5 ton repareren wij, dat gaat van caravans, paarden- en boottrailers tot de wagens van marktkooplui.”

In maart 2008 nam Rob het bedrijf over dat oorspronkelijk uit Oegstgeest komt. “Ik kocht twintig jaar geleden een aanhangwagen en toen kwam de vraag; ‘Wat doe je voor werk?’, ik heb eerst meegeholpen met de verbouwing in het pand en toen het bedrijf moest verhuizen heb ik het overgenomen en was de meest logische plek Wassenaar. Zelf ben ik een Voorschotenaar, maar ik heb altijd meer tijd doorgebracht in Wassenaar en dit is een toplocatie.”

Het team werkt met veel plezier aan alles wat op hun pad komt en komen ze er echt niet uit? Dan blijven ze zoeken en kennissen inschakelen totdat het opgelost is. “Half repareren doen we niet, het moet werken.” Voor kleine reparaties kun je gewoon even langsrijden, dan word je vrijwel altijd meteen geholpen. Sta je ergens vast? Dan is Rob bereid om naar de locatie toe te komen, ook hebben ze een haal- en brengservice zodat je niet op en neer hoeft te rijden. Let op! In de vakanties zijn ze gesloten: “Op halve kracht kunnen wij niet het gewenste topresultaat leveren zoals we dat altijd willen”.

Altijd handig aanhangwagens
Rijksstraatweg 64A
T: 070 511 04 04
W: www.altijdhandig.nl

Nog niet overtuigd?

Waarom voor Altijd Handig Aanhangwagens kiezen

Door de jarenlange ervaring in de reparatie, onderhoud, maatwerk en verkoop van de vele soorten aanhangwagens die er zijn is Altijd Handig Aanhangwagens de juiste partner zowel zakelijk als voor de particulier. 

- 01
Persoonlijk advies

Wij geloven in het luisteren naar de wensen van de klant en zo, met onze jarenlange ervaring, een persoonlijk advies te kunnen geven. Welke aanhangwagens voor u de juiste is.

- 02
Jarenlange ervaring

Wij hebben meerdere tientallen jaren ervaring in de reparatie, onderhoud, onderdelen en verkoop van aanhangwagens. Er is niets dat wij niet al gedaan hebben. 

- 03
uw wensen staan voorop

Wij luisteren naar uw wensen en proberen deze zo goed mogelijk om te zetten. Hier zijn wij overtuigd dat u het beste weet wat u nodig hebt en zo niet, dan helpen wij u graag hierbij.

- 04
out of the box thinking

Vele klanten zijn bij ons terecht gekomen omdat wij dat konden realiseren wat zij voor ogen hadden. Wij houden ervan uitgedaagd te worden. Kom maar op met je idee!

- 05
Duurzaam ondernemen

Natuurlijk proberen ook wij te kijken wat het bedrijf voor een impact heeft op de omgeving. Daarom zijn wij altijd aan het denken hoe wij dit zo duurzaam mogelijk kunnen doen.